Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hesteejer

Mange drømmer om at få deres egen hest. Går drømmen i opfyldelse for dig eller dit barn har vi rammerne til den.​​​

Vi har spurgt i stalden hvorfor man skal vælge at have sin hest på Erritsøgård Ridecenter her er nogle af svarene:

Du skal have hest på erritsøgård Ridecenter PGA sammen holdet. Der er plads til alle og alle er velkommen. Om du er traditionel rytter, bidløs rytter eller arbejder med hms fra jorden af også, så er man velkomme.

Mit hjerte banker for Erritsøgård, her er masser hjerte rum og kærlighed både til vores heste og hinanden ❤️ jeg elsker at bruge min fritid på gården, der er altid en man kan snakke med og ride sammen med. Og her på gården hjælper vi hinanden, og her er plads til alle ❤️ så kom og bliv en del af vores fælleskab. Vi hygger os sammen alle mand, både børn, unge og voksende

Der er ikke nogen som er mere end andre, alle er lige store som små, egen hest eller elevrytter.​

På Erritsøgaard er 15 min = 3 timer fordi vi hygger os med hinanden og hestene. Alle er lige uanset om du er ung / gammel / ny eller rutineret​

Erritsøgård er meget mere end ridning og traditionel opstaldning. Vi har et unikt fællesskab med udgangspunkt i vores fælles passion, nemlig heste. Dette betyder også, at du på Erritsøgård finder hjælpsomhed og stor imødekommenhed. Vi har ridehus og skoven tæt på, og så er der de dejligste og kæmpestore sommerfolde. Lige præcis derfor har jeg min hest opstaldet her - og det har jeg ikke fortrudt.

Ejer af stedet tilføjer:

Med i bokslejen er afbenyttelse af ridehal, Forbindelsesstoffer til det akutte hvis uheldet er ude, både for hesten og rytteren.

Vi forsøger at behandle alle ens ejere/elever, handicappede / Ikke handicappede Vi har elever med særlige behov og har de sidste 3 år afholdt ridelejr for blinde.

Sk​riv til os

​Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål omkring ridecentret eller gerne vil høre mere om rideundervisningen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på vores Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.